Reviews

Reviews

Laat gerust een review achter. Ik ben heel benieuwd wat je van mij en de reportage vond! Zo help jij mee om anderen een beeld van Foto Turmel te geven.

Verplicht veld

 

Hier lees je de ervaringen van anderen:

Last minute shoot…

Op het laatste moment besloten we een foto van ons gezinnetje te laten maken, om weg te geven als verjaardagscadeau voor opa en oma. Omdat de herfst net begon, was regen een risico…

Erica heeft ons tussen de buien door rustig begeleid door een mooie omgeving, waarbij het fotograferen amper is opgevallen. Gezien ons ‘poseer ongemak’ bleek dat een ideale combinatie op te leveren van mooie foto’s met een ongedwongen karakter. Vooral het konijntje om de camera zal nog een tijdje een glimlach op ons gezicht brengen, en vooral op die van ons zoontje.

De foto’s zijn daarna snel geleverd, en overtroffen onze verwachtingen.

Dank je wel voor deze leuke belevenis, en namens opa en oma dank voor de mooie foto.

Ingrid en Anthony Voets

Geweldige shoot!

Afgelopen november hebben we een geweldige fotoshoot gehad met Erica. Ontspannen, samen kijken wat mooi is en bij ons past. We hadden ook het herfst zonnetje mee, dus uiteindelijk echt geweldige foto’s gekregen. De volgende keer komen we zeker bij Erica terug!

Esther

newborn shoot

We zaten met onze handen in het haar toen onze geboekte fotograaf voor de newborn-shoot verhindert was. Via een oproepje in contact gekomen met Erica en zij was bereid om de volgende dag onze pasgeboren Noud op de foto te zetten. Voorafgaand hebben we mailcontact gehad om onze wensen door te spreken. In de kleuren die we mooi vinden, had Erica kleden, doeken en mutsjes mee, daarnaast heeft ze foto’s gemaakt met de spulletjes die we zelf voor de shoot gehaald hadden. Erica heeft heel zorgvuldig en met alle geduld, Noud prachtig op de foto vastgelegd. Tussendoor werd Noud een aantal keren wakker, maar Erica slaagde er steeds in om door haar handen op Noud zijn buikje te leggen hem weer rustig te krijgen. Ook was er tijd om tussendoor Noud te voeden. Naast Noud heeft ze ook ons als gezin vastgelegd en onze dochter Jasmijn samen met haar broertje.

Gister het foto-album en de usb-stick met foto’s ontvangen. De usb-stick zit in mooi doosje voorzien van foto.

Erica ik wil je nogmaals bedanken voor het maken van de prachtige foto’s. Ontzettend fijn dat je zo last-minute bij ons langs kon komen.

Esther

Trouwe klant

Erica heeft een grote hoeveelheid geduld en kennis van het vak. Zowel trouwfoto’s als baby- en gezinsfoto’s; niets slaat haar uit het veld.
We zijn al jaren trouwe klant en ons huis is gevuld met haar prachtige werk.

Roselinde Tervoort - de Vries

Blij met resultaat

Korte kerstsessie gedaan en erg blij met het resultaat! In hele korte tijd geweldig leuke foto’s van ons zoontje.

Lidy Uiterwijk Winkel

Mooie herinnering

Erica heeft weer prachtige foto’s gemaakt van onze zoon! Dit keer een cakesmash fotoshoot, de foto’s waren weer erg mooi! De uitnodiging met een fotocollage viel ook erg in de smaak bij vrienden en familie! We blijven dus terugkomen bij Erica! Dankjewel weer voor een mooie herinnering

Jitske van den Bovenkamp

We blijven terugkomen

We blijven terugkomen bij Erica omdat ze zo relaxt aan het werk is. De kinderen voelen geen druk en ze wacht tot zich een moment voordoet voor een mooie foto. Ze denkt mee, maar dringt zich niet op. Zo zie je op de foto’s echt terug hoe de kinderen zijn. Een aanrader!

Nienke Invernizzi

Wauw!

WAUW, was mijn eerste reactie toen ik de foto’s zag. Eerlijk gezegd had ik niet gedacht dat de foto’s zo mooi zouden worden. Met name de keuze voor zwart-wit leverde hele mooie plaatjes op. Compliment Erica.

Tess

Super leuk

Super leuk hoe ze met ons zoontje omging. Erg geduldig en geeft goede uitleg. We wachten met smart op de foto’s!

Mariëlle van 't Hul

Ik word blij van de foto’s

Ik heb voor jou gekozen voor het fotograferen van mijn familie, omdat ik zag wat voor mooie foto’s je maakt en dat trok mij aan. Ook speelde mee dat jij ons graag uit de brand wilde helpen na een afzegging van de fotografe waarmee we eerst contact hadden. Het fijne aan onze samenwerking vond ik dat we veel zelf mochten beslissen en je heel vriendelijk bent. We hebben een grote familie en iedereen wil altijd wat anders. Nu waren we het echter snel met elkaar eens. Ik vond het een leuke dag en als ik de foto’s terugzie word ik gewoon heel erg blij; iedereen staat er leuk op.

Bij deze wil ik je nogmaals super bedanken voor de leuke foto’s.

Sharon Elbracht

Fijne herinnering

Ik volg Erica’s werk al sinds ze is begonnen als fotograaf. Het was interessant om te zien hoe zich ontwikkelde en constant op zoek was naar nieuwe uitdagingen. Haar passie voor het vak is duidelijk.

Ze heeft foto’s genomen van onze tweede zoon, Jonas, toen hij nog een newborn was. Ik koos voor Erica omdat ze het benodigde geduld heeft om te kunnen werken met baby’s. De resultaten waren chique en niet te ‘cheesy’, iets dat ik bij veel andere fotografen wel zien. De baby is duidelijk het onderwerp, niet de accessoires.

Toen Erica langskwam om Jonas te fotograferen, was ze kalm en geduldig. Het is erg duidelijk dat ze zelf ook moeder is. Voor mij was de ervaring zenuwslopend. Ik was bezorgd over hoe we alles zouden doen, maar uiteindelijk ging het prima. Ze werkte ook erg goed met onze peuter, die uiteraard met alles wilde helpen.

We zijn erg blij met het resultaat en het is altijd leuk om door de foto’s te bladeren die zij genomen heeft. Het is een fijne herinnering aan die tijd en Erica heeft bijzonder goed werk geleverd. Ik zou haar zeker aanraden aan andere koppels die hun baby of kind(eren) willen laten fotograferen. Ze neemt haar werk erg serieus en zorgt niet alleen voor geweldige foto’s, ook maakt ze de hele ervaring voor haar cliënten erg plezierig.

Nadja Venema - Bacun

Zeer geslaagd

Erica heeft foto’s gemaakt voor mijn uitnodiging. Hier had ze verrassend goede ideeën en materialen voor.
De uitnodigingen zijn ook zeer geslaagd geworden.
Op mijn feestje gaat ze ook fotograferen, goed overleg is mogelijk en alles is bespreekbaar.

Marjan

Veel geduld

Veel geduld gehad! Erg leuk om te zien en mooie foto’s!

Lisette Deuze

Mooi resultaat

Mini shoot gehad op het Engelse werk.

Superleuk gedaan en mooie foto’s!

Willeke Klappe

Vertrouwen

Wat een goede vakfotograaf! Ik heb Erica jaren terug leren kennen en ze heeft nu haar passie in o.a. de newbornfotografie gevonden.

Toen ons zoontje anderhalve week oud was, heeft zij hem met veel geduld en passie op de foto gezet; ook tijdens zijn huiluurtje bleef ze heel kalm en rustig. Bovendien werkt ze veilig, waardoor ik als pasgeworden moeder vertrouwen erin had Lukas bij haar te laten zijn.

Professioneel, geduldig en foto’s van goede kwaliteit zijn kernwoorden waarmee ik Erica’s fotografie omschrijven kan.

We komen graag nog een keer terug!

Jitske en Marcel

Mooie foto’s van drie stuiterballen

Van onze drie jongens wilden wij een mooie fotoreportage. Bij Erica aangegeven dat we voor de kortste shoot gingen, aangezien ze behoorlijk veel energie hebben. Ze stuiterden haar studio door, drie jongens tegelijkertijd op de foto vast leggen leek ons een hele klus. Toch waren we binnen een half uur klaar met mooie foto’s als resultaat! Erica, je beschikt inderdaad over een hoop geduld! Onze complimenten! Daarnaast vinden wij dat je erg leuk materiaal hebt staan waar kinderen op/ mee gefotografeerd kunnen worden. O.a. dat mooie knalrode driewielertje, het hobbelpaard, mooie achtergronden en ruime keuze uit de foto’s die je genomen hebt.

Margriet Steenbergen

Door geduld mooie foto’s

We hebben een familieshoot gedaan bij Erica. De jongens hadden er alles behalve zin in: vooral met de hoofden naar beneden! Ook was alles in de studio erg interessant! Maar wat een geduld en uiteindelijk erg mooie foto’s voor elkaar gekregen met zelfs de gezichten van de jongens ;)!

Familie Vuurens

Feeling

Goedendag lezers. Ik wil jullie allen laten weten dat Erica echt feeling heeft voor het fotograferen. Mijn jongste dochtertje was een beetje huilerig; ondanks dat heeft ze toch een hele mooie foto van haar kunnen maken. Dit is de tweede keer dat we gefotografeerd zijn door haar. Dit keer zijn we daar geweest voor een familiefoto, het zal zeker niet de laatste zijn. Dankjewel Erica

Stefanie Kalf

Erica bleef geduldig en rustig

Wat een ongelooflijke hoeveelheid geduld heeft Erica gehad met ons meisje. Ze wilde maar niet gaan slapen. Erica bleef rustig en heeft alles uit de kast gehaald om toch mooie foto’s te maken.
Dit is zeker gelukt! Bedankt.

Martine Leeuw