Familiereportage | Marije, Hattem

Familiereportage

Via het formulier op mijn website kwam ik in contact met Marije die een fotograaf zocht voor 26 maart. Ze zat dat weekend met haar schoonfamilie op de camping in Hattem en wilde graag een familiereportage laten maken. Ze was op mijn website terecht komen en mijn fotografie en manier van werken sprak haar direct aan.

We spraken af om op de camping zelf de fotoreportage te maken. Het lag in een prachtige omgeving en genoeg plekjes om mooie foto’s te maken. Aan het eind van de middag zag ik Marije en haar schoonfamilie. Ik had vooraf nog kledingadvies gegeven en dat was perfect uitgevoerd.

Lekker spelen

Het belangrijkste van de reportage was het fotograferen van de vier aanwezige kinderen, zodat oma later als verrassing een prachtige serie van haar kleinkinderen kon krijgen. Na het maken van de familiefoto en individuele gezinsfoto’s, mochten de kinderen lekker gaan spelen in de grote zandkuil terwijl ik rondliep en -kroop om hen te fotograferen. Juist doordat ik kinderen lekker zichzelf laat zijn in mijn werk en daardoor de pure, ongedwongen foto’s krijg heeft Marije voor mij gekozen.

Ik heb een heerlijke middag gehad en genoten van de spelende kinderen om me heen. Hierbij een kleine selectie.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.