Draagsessie | Rhodé – Deventer

Dragen Deventer Foto Turmel

Deventer Draagmama

Enige tijd geleden deed ik via mijn Facebookpagina een oproep voor een aantal draagsessies. Deze foto’s wil ik gaan gebruiken voor mijn aanmelding bij Carry Moments, een collectief voor draagfotografen. Uit alle reacties heb ik vier mensen gekozen voor zo’n draagsessie. De derde sessie was vlak voor mijn vakantie met Rhodé en haar zoontje in het prachtige Deventer.

Oude straatjes

Toen Rhodé zich opgaf bij mijn oproep, wist ik meteen dat ik haar en haar zoontje wilde fotograferen. Iets minder dan een jaar geleden was ik in Deventer om de bruiloft van Rhodé en Rutger te fotograferen. Ze was op dat moment zwanger en het stel wist net een week dat ze ouders van een zoon zouden worden. Het werd een fijn weerzien en als één van de eerste fotoplekjes kozen we het steegje waar we (bijna) een jaar eerder ook foto’s hebben gemaakt. Daarna liepen we een rondje door de historische binnenstad.

Tula

Voor de afwisseling deed Rhodé op het laatst van de draagsessie nog even de Tula om, een ergonomische draagzak. Zo kunnen we laten zien dat dragen echt niet alleen met een doek of ringsling hoeft, want niet iedereen houdt van het knopen van een draagdoek maar wil wel graag zijn of haar kindje dichtbij zich dragen. Het was een prachtige middag in Deventer en het was moeilijk kiezen welke foto’s ik hier zou laten zien.

 

Dragen Deventer Foto Turmel

Dragen Deventer Foto Turmel

Dragen Deventer Foto Turmel

Dragen Deventer Foto Turmel

Dragen Deventer Foto Turmel

Dragen Deventer Foto Turmel

Dragen Deventer Foto Turmel

Dragen Deventer Foto Turmel

 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.