Draagsessie | Melissa, Ede

Foto Turmel Draagreportage Ede

Draagsessie

Enige tijd geleden deed ik via mijn Facebookpagina een oproep voor een aantal draagsessies. Deze foto’s wil ik gaan gebruiken voor mijn aanmelding bij Carry Moments, een collectief voor draagfotografen. Uit alle reacties heb ik vier mensen gekozen voor zo’n draagsessie. De eerste die ik mocht fotograferen was Melissa met haar elf maanden oude dochter Sequoia.

Ginkelse Heide

Omdat Melissa met haar gezin in de buurt van ‘s-Hertogenbosch woont heb ik naar een locatie gezocht ongeveer halverwege, zodat we beide even ver moesten rijden. Toevallig was ik een dag eerder op de Ginkelse heide voor een uitje met collega-fotografes en dit was de ideale plek voor onze draagreportage. Een mooi laantje, heide, bos… op en top natuur – iets waar ik enorm van houd. Het was die ochtend wat regenachtig helaas,  al gaf dat ook wel weer een bepaalde sfeer aan de foto’s.

Kleurrijke draagsessie

Melissa had een aantal doeken meegenomen, waarvan ik er drie uit koos voor de reportage. Met de eerste werd Sequoia op de buik gedragen, met de andere twee op de rug. Ze vormden samen een prachtig, kleurrijk geheel in het landschap. Ze lieten zich door de regen niet kisten gelukkig en ik ben enorm tevreden met het eindresultaat. Hieronder een selectie.

 

Foto Turmel Draagreportage Ede

Foto Turmel Draagreportage Ede

Foto Turmel Draagreportage Ede

Foto Turmel Draagreportage Ede

Foto Turmel Draagreportage Ede

Foto Turmel Draagreportage Ede

Foto Turmel Draagreportage Ede

Foto Turmel Draagreportage Ede

Foto Turmel Draagreportage Ede

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.