Dragen | Nelleke, Zwolle

Dragen Zwolle avondreportage

Dragen in Zwolle

Enige tijd geleden deed ik via mijn Facebookpagina een oproep voor een aantal draagreportages. Deze foto’s wil ik gaan gebruiken voor mijn aanmelding bij Carry Moments, een collectief voor draagfotografen. Uit alle reacties heb ik vier mensen gekozen voor zo’n draagsessie. De tweede die ik mocht fotograferen was Nelleke met haar dochter.

Wijde AA

Deze keer bleef ik in Zwolle voor de draagreportage. Omdat Nelleke in de AA-landen woont, kozen we als locatie de Wijde AA uit, een prachtig natuurgebied met veel leuke hoekjes en plekjes om foto’s te maken. We kregen er een mooi avondzonnetje bij, iets waar ik als daglichtfotograaf enorm van houd!

Nieuwe doek

We kozen drie doeken uit om te fotograferen. De groene paste prachtig bij de omgeving, en wel een van mijn persoonlijke favorieten! Die dag had Nelleke ook een nieuwe doek ontvangen, dus die kon niet ontbreken. De mooie kleurencombinatie met paars, blauw en oranje tinten sprong er echt uit. Hieronder een selectie.

Dragen Zwolle avondreportage

Dragen Zwolle avondreportage

Dragen Zwolle avondreportage

Dragen Zwolle avondreportage

Dragen Zwolle avondreportage

Dragen Zwolle avondreportage

Dragen Zwolle avondreportage

Dragen Zwolle avondreportage

Dragen Zwolle avondreportage

Dragen Zwolle avondreportage

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.