Draagpapa Arno | Draagreportage Apeldoorn

Draagpapa Apeldoorn

Trotse draagpapa

Enige tijd geleden deed ik via mijn Facebookpagina een oproep voor een aantal draagsessies. Deze foto’s wil ik gaan gebruiken voor mijn aanmelding bij Carry Moments, een collectief voor draagfotografen. Uit alle reacties heb ik vier mensen gekozen voor zo’n draagsessie. De laatste sessie heb ik begin september gehouden met draagpapa Arno en zijn zoontje Ziggy op de heide bij Apeldoorn (Het Leesten- Ugchelen).

Bloeiende heide

Arno is de enige draagpapa in de serie, en wat voor één! Stoer en toch ook zacht, zo kan ik het beste de hele fotoreportage omschrijven. Ziggy heet niet voor niets zo: Arno is groot fan van David Bowie en hoe mooi is het dan om je zoon te vernoemen naar één van Bowie’s alter ego’s?

Eind augustus of begin september ben ik altijd graag op de heide, omdat deze dan in bloei staat. Dat geeft enorm veel sfeer aan de foto’s, zo ook aan deze reportage. Met de lichte rozepaarse tint is de heide hier op zijn mooist, zeker met het avondzonnetje er bij.

Stoere doek

De reportage is begonnen met de stoere Fidella Rock ‘n Rolla doek, een perfecte doek voor muziekliefhebber Arno. Het zwart en grijs is een mooi contrast met de lichte kleuren in de omgeving. Ziggy heeft het prima naar zijn zin gehad achter op de rug bij papa; dichtbij zijn vader en toch alles kunnen bekijken. Heerlijk!

Lekker knuffelen

Halverwege de sessie is Ziggy van de rug naar de buik gegaan, in een andere doek, om even lekker met papa te kunnen knuffelen – zo’n fotoreportage is natuurlijk niet niks – en samen de heide te bewonderen. Ondanks het zonnetje, hebben we ook donkere wolken in de lucht gezien en bij het teruglopen naar de auto zijn we getrakteerd op een regenboog. Natuurlijk heb ik daar iets mee gedaan!

Al met al heb ik het enorm naar mijn zin gehad tijdens deze reportage en mijn mooiste beelden deel ik dan ook graag met jullie.

Draagpapa Apeldoorn

Draagpapa Apeldoorn

Draagpapa Apeldoorn

Draagpapa Apeldoorn

Draagpapa Apeldoorn

Draagpapa Apeldoorn

Draagpapa Apeldoorn

Draagpapa Apeldoorn

 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.