Newbornreportage | Quinn, Zwolle

Newbornreportage

Een ruime week nadat ik hem geboren zag worden, mocht ik Quinn weer op de foto zetten. Deze keer voor zijn newbornreportage die bij hem thuis plaats vond. Het voordeel van een reportage in dezelfde stad is dat ik op de fiets naar de plek van bestemming kan gaan. Zo ook deze keer, met mijn bakfiets volgeladen met spullen.

Vooraf had ik met Christel doorgenomen wat voor kleuren ik mee zou nemen en wist dat zij zelf ook wel het één en ander zou hebben. Na een kopje koffie en het nabespreken van de geboorte een week eerder ging ik aan de slag. Ik begon met de gezinsfoto’s en foto’s van grote broer Royce voor het geboortekaartje, waarna ik in alle rust aan de slag kon met de fotosessie met Quinn.

Heerlijk mannetje

Quinn was het ideale model: zolang ik hem warm hield, vond hij alles prima. Een heerlijk mannetje om mee te werken. Ik kreeg alle ruimte om mijn gang te gaan en die vrijheid vond ik erg prettig werken. Omdat ik vooraf wist welke beelden ik onder andere moest maken, had ik een richtlijn en kon ik vlot door mijn workflow heen. Ik ging met een geheugenkaart vol mooie foto’s naar huis en hier deel ik met jullie mijn favorieten uit die serie.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.