Newbornreportage | Noud, Leeuwarden

Newbornreportage

Terwijl iedereen in Nederland Koningsdag vierde, zette ik in Leeuwarden Noud op de foto. Hij was op 22 april geboren en dus nog echt newborn. De kraamverzorgster was ook nog aanwezig, die bij mijn aankomst met grote zus Jasmijn een puzzel aan het maken was. Het was al heerlijk warm en na een korte kennismaking ging ik aan de slag.

Gezin

Ik startte met de foto’s met Jasmijn en van het hele gezin. Terwijl ik mijn camera pakte werd Jasmijn netjes op de bank neergezet. Ze zaten daar zo mooi met z’n tweetjes dat ik besloot om dit niet meer te veranderen. Jasmijn deed het geweldig! Echt een lieve grote zus. Hierna kwam het maken van de gezinsfoto’s waarna ik rustig met Noud alleen aan de slag kon.

Tevreden

Terwijl ik mijn spullen klaar zette werd Noud weer even gevoed door zijn mama Esther. Nadat Esther de kleuren uit had gezocht die ik kon gaan gebruiken, ging ik aan de slag. Noud was wakker, maar ingewikkeld in mijn doeken een zeer tevreden mannetje. Mijn warmte kacheltje hielp goed om hem rustig te houden en uiteindelijk kreeg ik hem in slaap. Het berenmutsje en beertje had Esther zelf gekocht, wat een newbornreportage net weer een extra persoonlijk tintje geeft. Naar het einde toe liet Noud duidelijk merken dat hij er geen zin meer in had, dus wist ik dat dit het moment voor mij was om op te houden.

Wil je weten hoe Esther mij ervaren heeft? Lees dan haar recensie.

 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.